Decemberi képregény

Megjelent a 2008-as év utolsó magyar nyelvű képregénye, melyben a két történet közül az egyik A régi köztársaság lovagjainak 12. része, az Újra együtt sorozat második darabja. A másik pedig A Sith Birodalom bukása, amely (végre) elérkezett befejező részéhez.

Az újságra természetesen továbbra is elő lehet fizetni, és talán meg is éri, mert újabb akcióra hívja fel a kiadó a figyelmet: az előfizetők között ajándékokat sorsolnak ki (16 darab Star Wars-figurát, és 4 darab zenei CD-t).

2009-ben pedig Zayne újabb kalandjairól olvashatunk a Vektor sorozat keretein belül, mely az univerzum több ezer évét öleli fel, és több önálló történetből áll össze. Zayne-en kívül több ismert karakter is felbukkan majd a történetekben: Darth Vader, Luke Skywalker, Cade Skywalker és még sokan mások.

Egy kis előkarácsonyi ajándék – letölthető egy pár éve megjelent magyar képregény szkennelt változata: Mesék – Vader vs. Maul. Jó szórakozást! :smile:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$