Kisebb átalakítás

Ma aztán tényleg elég sokat melóztam… Átalakítottam a Projectek részleget, minden egyes film/sorozat saját oldalt kapott, és két részre lettek osztva: tévés és mozis projectek.

Felkerült egy új project, a Legend of the Seeker, ami egy sorozat. Ez 2008 novemberében indult a tengerentúlon, és két számunkra ismerős színész is szerepel benne: Bruce Spence és Jay Laga’aia. A két színész adatlapja is elkészült, akárcsak a sorozaté, amihez már képeket is töltöttem fel a galériába.

Tegnap elkezdtem nézni a sorozatot (van hozzá magyar felirat!), szerintem egész jó, vannak benne kicsit furcsa megoldások, de akik szeretik A Gyűrűk Urát, vagy a hozzá hasonló fantasyket, azoknak biztos tetszeni fog. Ha valakit bővebben érdekel a téma, írjon kommentet :smile: (Bárcsak nálunk is adnák, ahelyett, hogy orrba-szájba nyomatják a sok kórházat, meg idióta orvosokat és nyomozókat…)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$