Díjak és díjátadók – FRISSÍTVE!!!

Nemrég került megrendezésre a 81. Oscar gála, amit az Arany Málna előzött meg. Ez utóbbin az elmúlt év legrosszabb színészeit, filmjeit “díjazzák”, és ebben az évben két alkotás kapcsán is érdekeltek voltunk. A legrosszabb remake, feldolgozás, előzmény vagy folytatás kategóriában jelölték A klónok háborúját és az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságát. Sajnos ez utóbbi meg is nyerte a díjat. Viszont az Oscaron is szerepelt olyan film, illetve alkotó, amiről érdemes szót ejtenünk. A Wall-E-t több kategóriában is jelölték, és A legjobb animációs filmért járó Oscart meg is szerezte a kis robot.

Natalie Portman is tiszteletét tette ezen a rangos eseményen, feltöltöttem róla néhány képet a galériába, egy egyszerű kis rózsaszín ruhát viselt, szerintem nagyon csinos volt. :)
81th Oscar Academy Awards

Az Oscar díjátadó végén bemutattak egy rövid kis montázst a 2009-es év néhány filmjéből, ezek között ott van az Angyalok és Démonok és a Harry Potter és a Félvér Herceg is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$