35th Saturn Award

A 35. Saturn díjátadót idén június 24-én rendezik meg, és a jelöltek között több olyan alkotás és színész is szerepel, akikért bizonyára izgulni fogunk! :)

A The Clone Wars mindjárt két kategóriában is feltűnik, az egyik maga a film, amit A legjobb animációs film kategóriában jelöltek, a másik pedig a sorozat, amit A legjobb kábeltelevíziós sorozat kategóriában.

A majdnem egy éve bemutatott Indiana Jones és a Kristálykoponya Királysága hat jelölést tudhat magáénak: A legjobb sci-fi film, A legjobb színész (Harrison Ford), A legjobb mellékszereplő (Shia LaBeouf), A legjobb rendező (Steven Spielberg), A legjobb jelmez (Mary Zophres) és A legjobb speciális effektusok (Pablo Helman, Dan Sudick).

Ezen kívül még a Narnia Krónikái: Caspian herceg 4 jelölést gyűjtött be, és szintén a listán szerepel még a Wall-E és az Iron Man is. A legtöbb jelölést a The Dark Knight szerezte, ez pontosan 11-et jelent. Azért mi drukkoljunk Indynek és a TCW-nek. ;)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$