Külső űr – jegyezd elő már most!

A Bookline-on már elő lehet jegyezni a Külső űr – A klónok háborúja 2. című könyvet. A várható megjelenés április 27., azaz nemsokára a kezünkbe vehetjük a kemény fedeles magyar kiadást a Pro-Book jóvoltából. És itt a bookline-os rövid ismertető:

A Klónok háborúja robbanásszerűen terjedt szét a galaxisban, ahogy a köztársasági erők és a szeparatisták megpróbáltak felülkerekedni egymáson. De miközben a jedi tábornokok fáradhatatlanul küzdöttek, hogy legyőzzék Dookut és lázadóit, Palpatine főkancellár saját sötét terveit szövögette. A szeparatisták alattomos rajtaütést hajtottak végre a Coruscanton, Obi-van Kenobi megsebesült a csatában, és azt javasolta, hogy Anakin Skywalker és újonc padavanja, Ashoka induljanak kockázatos bevetésre Grievous generális ellen. Ám amikor Bail Organa szenátor olyan rendkívüli információ birtokába jut, mely a Köztársaság javára fordíthatja a háború menetét, a jedi mester vele tart egy a Peremvilágokon is túl lévő, isten háta mögötti bolygóra, hogy megbizonyosodjon a tényekről. Amit viszont Obi-van nem sejt, hogy egy halálos csapdába sétálnak, amit Palpatine állított számukra… és amelyből megmenekülni esélyük sincs. Ez az izgalmas kaland, mely az egész estés Star Wars: A Klónok háborúja című animációs mozifilmre és a vadonatúj animációs TV-sorozatra épül, tele van meghökkentő fordulatokkal, melyek révén bepillantást nyerhetünk Obi-van, Anakin, Padmé, Yoda, Dooku gróf és más kedvenc Star Wars szereplők lelki mélységeibe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$