Star Wars Hungary

Egy újabb Star Wars oldal indult. Az Erő Útjairól biztos mindenki ismeri Lak Kanianlakot, az ő e-mailjét másolnám be ide. Az oldal linkjét egyébként a társoldalainknál is megtalálhatjátok.

Erő hozott (mindenkit a neki tetsző oldal ;) mindekit hazánk első Csillagok Háborúja Közösségi Portál kezdeményezésén. Reméljük mindenki kedvét leli majd ebben a honlapban, és hasznosnak találja majd azt.

Feltett szándékunk, hogy egy talán régóta, ha nem is várt, de hiányolt oldalt hozzunk létre, mely képes lehet összefogni a magyarországi Star Wars-fanatikusokat, melyek közül oly sokan rajonganak még mindig egyedül. Szeretnénk, ha segítségünkkel, ha csak kicsit is de fejlődjék a Csillagok Háborúja hazai rajongótábora, mely még sokkal sokkal jobb is lehet annál a stagnálónál, ami jelen korunkban sajnos jellemzi a Star Wars-t kicsiny hazánkban.

Szeretnénk mindentől és mindenkitől pártatlanul létrehozni egy olyan közösségi portált, melyen nap mint nap értesülhetnek az újdonságra vágyók a messzi-messzi galaxis híreiről, és mely nem zárkózik el, sőt, tökéletesen nyitott mindenre és mindenkire, beleértve a hazai legfontosabb Star Wars honlapokkal, fórumokkal, képtárakkal, klubokkal és minden egyébbel való maximális együttműködést.

Ez az oldal azért is jött létre, hogy itt megtalálják egymást a Csillagok Háborúján belül is hasonló érdeklődésű emberek, hogy összehozzon egy olyan közösséget, amely itt rejtőzik hazánkban, csak még nem talált magára.

Azt szeretnénk, hogy általunk és tagjaink által valamivel gazdagabbá és aktívabbá váljon ez a nagyszerű közösség, melyet a Csillagok Háborúja éltet.
Csillagok Háborúja Közösségi Portál

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$