Indy 5

A Transformers: A bukottak bosszúja marketingkörútján a film sztárja, Shia LaBeouf lenyilatkozta, hogy Steven Spielberg már kitalálta a következő Indiana Jones film sztoriját, a Wall Street folytatása pedig A pénz sosem alszik címmel készül.

A Transformers 2: A bukottak bosszúja az idei nyár – vagy talán az év – egyik legnagyobb sikervárományosa, az előrejelzések szerint még az idei év eddig legjobbját, a Star Treket is lazán beelőzi majd. Ez a nem is olyan távoli jövőben kiderül, ám addig is van miről csámcsogni Shia LaBeouf rajongóinak.

A színész ugyanis egy interjúban elárulta, hogy mielőtt eljött volna Angliába, Steven Spielberg arról tájékoztatta, hogy már lefektették a sztori alapjait és már “csak” finomítani kell rajta. Az ötödik Indiana Jones film bejelentése nem nagy meglepetés, hiszen a Kristálykoponya királysága 2008. második legjövedelmezőbb filmje volt (786,6 millió dollár), ráadásul Spielberg már a bemutató óta lebegtette a következő film ötletét.

Mindenesetre George Lucasnak is rá kell bólintania és mint tudjuk, a szakállas Jedi-mester már a negyedik epizódnál is sokat hezitált. LaBeouf azt is elárulta, hogy valóban leszerződött a Wall Street folytatásához, melyet majd A pénz sosem alszik címmel kereshetünk a mozikban.

[SG.hu]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$