Star Wars: Trench Run

Szomorú, hogy az elmúlt években a rengeteg Star Wars játékból egy sem foglalkozott a TIE Fighterekkel, vagy épp a lázadók X-szárnyúival, pedig a 90-es években rengeteg klasszikus űrszimulátor született PC-re is. Nos, a PC most is kimarad, de az iPhone nem, hisz a THQ bejelentette a Star Wars: Trench Run készültét.
A Trench Run pedig az eredeti trilógia talán leginkább klasszikusnak számító ütközetét, a Halálcsillag elleni támadást dolgozza fel. Ahogy a filmben, itt is rengeteg TIE Fighter támadja majd a Vörös osztagot, akiknek emellett az űrbázis ágyúit is el kell kerülniük. És persze ott van Darth Vader, aki speciális hajójával mindent megtesz azért, hogy hátulról a frászt hozza ránk – a fejlesztők szerint nem árt rá is figyelni.
Megjelenési dátum egyelőre nincs, bemutató videó viszont igen, melyen szemügyre vehetjük az ismerős helyszíneket, és az iPhone-ra szabott irányítást is.

[pcdome]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$