Legacy of Terror

A mai rész elég rendhagyónak mondható: nem túl gyakran találkozik az ember zombikkal egy Star Wars történetben… ;) Úgyhogy ez a dolog bizonyára megosztja majd a véleményeket, jobb oldalon kint van már a részhez tartozó szavazás, kíváncsian várjuk a szavazatokat. Aki esetleg bővebben szeretné kifejteni a véleményét, az se fogja vissza magát, lehet írni nyugodtan a kommentekhez. És aki már túl van a Legacy of Terror megnézésén, kitöltheti a legújabb kvízt, és a rész adatlapját is érdemes áttanulmányozni. :)
Ne felejtsétek el: jövő hét pénteken nem lesz rész, a Brain Invaders című epizódot december 04-én fogják leadni!

Más: továbbra is várjuk a lelkes rajongókat, akik hajlandóak segíteni azzal a munkánkat, hogy érdekesebbnél érdekesebb híreket osztanak meg velünk. Ehhez csak egy egyszerű regisztrációra van szükség, és mielőtt nekikezdenél a hír megírásának, vess egy pillantást a híríráshoz készített segédanyagra. :)
Ezenkívül küldhettek be mindenféle rajongói alkotást: rajzokat, ikonokat, háttérképeket, blendeket, fanfictionöket, vagy akár jelmezes és gyűjteményes képeket is! :) Ezeket a Jedi Rend e-mail címére küldjétek: jedirend@corellian-run.hu. A beérkezett képekből egy FanArt szekciót szándékozunk létrehozni, úgyhogy mindenképpen adjátok meg a neveteket az e-mailben, és azt, hogy mikor készült az alkotás/kép. Ha van honlapod, a linket is megadhatod, és az is ki fog kerülni a neved mellé. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$