Brain Invaders – Frissítve!!!

Újabb hosszú kihagyás után ismét túl vagyunk egy TCW epizódon. Nem szeretnék spoilerezni, de annyit elárulhatok, hogy Anakin hozzá a formáját, mind tettekben, mind zenében. :yes: Nagyon jó kis 2 másodperc volt, de komolyan! Meg maga a rész is jó volt, legalábbis nekem tetszett, jó lesz majd jó minőségben felirattal megnézni. Egyébként a mai résszel kapcsolatban hoztam a szokásos pakkot. Jobbra már kint van a szavazás, a régebbit lezártam, az eredmény a Régebbi szavazások oldalon megtekinthető. A Brain Invaders adatlapja is elkészült, bár sokkal lassabban, mint szokott, de hát a mai horoszkópom azt írta, hogy nem haladok ma gördülékenyen a munkával, én meg nem szerettem volna azt, hogy ne legyen igaza. Ilyen jószívű vagyok. :angel: És ha már adatlap, akkor természetesen készültem kvízzel is, az eredményeket tessék közölni velünk kommenteknél, chatben, vagy akár twitteren is. A mai részben egyébként ismét felbukkant a cukimosolyú Kit Fisto, aki Phil LaMarr hangján szólalt meg most is, akárcsak az első évadban. Ide kattintva róla is olvashattok pár sort.

A Brain Invaders megtekinthető a videós aloldalunkon, katt ide! :heart:

Úgy vettem észre, hogy a heti frissítésmentesség senkit nem hatott meg, úgyhogy bízom benne, hogy a feltehetően január végéig tartó hosszabb frissítésmentes időszakot is mindenki ki fogja bírni. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem fogok kiírni semmit, de nagy a valószínűsége, hogy csak hetente fogok jelentkezni, ugyanis a héten elkezdődtek a zh-k, jövő héten is lesz néhány zh, utána pedig kezdődik a vizsgaidőszak, legjobb esetben nyolc darab vizsgám lesz, életemben nem volt még ennyi vizsgám egy vizsgaidőszak alatt, pedig elhihetitek, hogy néhányat már végigcsináltam. Szóval előre rettegek. Ilyenkor az átlagosnál arrogánsabb leszek, pedig az átlagos se kellemes, úgyhogy ezt nézzétek el nekem. Meg ezt a blogféle siránkozást is. Köszönöm.

2 hozzászólás a(z) “Brain Invaders – Frissítve!!!” bejegyzéshez

 1. szia
  spoiler
  nekem a párbaj tetszett a kettő jedi között, igazán megcsinálhatták volna látványosabbra, olyan első vérig teljes legyőzésig tartó harcnak, ehelyett az elmenekülök-hogy-ne-bántsam helyett, kiváncsi lettem volna kit hoznak ki győztesnek. egy 5-7 perces párbaj igazán jól nézett volna ki, úgyis ritkán látni olyan, hogy kettő jedi egymásnak megy. :)

  Amit még hiányolok a 2 évadból, hogy nincs igazi főgonosz, nem tudod véletlenül lesz majd valaki olyam, mint pl ventress?

   
 2. Szia!
  Azért sajnáltam volna, ha Barriss-szal történik valami, mert bizony vele történt volna – Ahsokát még korai lenne eltüntetni a színről.

  A következő részben, amit januárban fognak adni, visszatér Grivi… Már úgyis hiányoltam. ;)

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$