Decemberi képregény – kiegészítve

Elvileg már megjelent a 2009-es utolsó Star Wars képregény. Én mondjuk még semmilyen jelét nem láttam ennek, eltekintve a kepregeny.net-es bejegyzéstől. Hűséges előfizető vagyok, és b.sznak kiküldeni egy nyomorult képregényt, aminek még a minősége még arra se jó, hogy begyújtson vele az ember. Tudom, hogy kéthavonta előadom ezt a hisztit, de akkor is szánalmas a magyar kiadó. Le se írom a nevüket, nem csinálok nekik ingyenreklámot. A honlapjuk is gáz, évek óta nem frissítik, e-mailekre b.sznak válaszolni. Elnézést kérek a csúnya kifejezésekért, nem szokásom így tálalni a véleményemet, de amikor nagyon kiakaszt valami, akkor nem tudok uralkodni magamon. Remélem, még ebben az évben elér hozzám is a képregény. Biztos vagyok benne, hogy ronggyá fog ázni, mert hiába zárt a postaládánk, a kiadó egy papírfecnibe csomagolja a képregényt, a postás meg arra nem képes, hogy normálisan a postaládába helyezze a küldeményeket (ki kéne raknom neki egy üzenetet, hogy ne pofázzon órákig mindenkinél, hanem végezze tisztességesen a munkáját). Hát ilyen tökéletes világban élünk.

A lényeg: a legújabb számban folytatódik a Legacy. Balra láthattok egy borítót, ide kattintva pedig elolvashattok néhány magyar képkockát.
Egyébként ti hogy vagytok ezzel a Legacy sorozattal? Van rá némi esély, hogy ezt fogják jövőre folytatni. Én személy szerint egész jónak tartom.

Kieg.: ma végre valahára megérkezett a képregény. Még jó, hogy pont tegnap írtam a kiadónak egy panaszkodó e-mailt, erre az új képregény ilyen műanyag izébe volt csomagolva. :P Persze a lapoktól továbbra is fekete lesz az ujjam…

2 hozzászólás a(z) “Decemberi képregény – kiegészítve” bejegyzéshez

  1. A hagyaték képregényt én is szeretem, szerintem jó történet, bírom, hogy a sithek megint sokan vannak, de nem úgy gondolkodnak, mint a “régi sithek”, akik folyamatosan csak heppből egymást gyilkolták. Cade-t annyira nem komálom, habár azt bírom benne, hogy nem egy tipikus, “megyünk, és megmentünk mindenkit” Skywalker, mint Luke vagy Anakin volt.

     
  2. Én is pont ezt bírom Cade-ben. :D Nem az a tipikus jófiú. Persze aztán Anakin meg Luke is megjárták a sötét oldalt, de mégse ugyanaz a kategória.
    Azért a Sith-ek soha nem változnak. Lásd a legutóbbi magyar szám végét. :D

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$