Karácsonyi játék

Egy kis játékra szeretnék invitálni minden kedves látogatót! :) Nem nagy dolog, de így a karácsony közeledtével mindenhol játékok vannak, és mi se szeretnénk ebből kimaradni. Méregdrága nyereménnyel ugyan nem tudunk szolgálni, de a három nyertesnek saját készítésű ajándékot fogunk majd eljuttatni. Bemásolom a játék részleteit:

A helyes megfejtést beküldők közül három győztest fogunk kisorsolni, az ő nyereményük fejenként három szépséges kép lesz, amit postai úton fogunk eljuttatni nekik (szép papírra lesznek nyomtatva ^^). Ide kattintva megtekinthettek egy mintát. És hogy mit kell tenni azért, hogy három Star Warsos kép tulajdonosaivá váljatok:

  • Az oldalon elrejtettünk 9 darab aurebesh betűt (egy kis Boba Fett őrzi őket). Ezeket kell megtalálni, és kirakni belőlük egy értelmes magyar szót/mondatot.
  • A megfejtést a következő e-mail címre kell elküldened a neveddel, postai címeddel és az általad választott három Star Wars karakter nevével együtt (ha téged sorsolunk ki, ők szerepelnek majd a nyereményeden) jedirend@corellian-run.hu. A karakter neve mögé írd oda, hogy filmes kép legyen vagy TCW-s.
  • A betűket kizárólag az oldalak valamelyikén találhatod meg, a hírekhez nem rejtettünk el egyet sem. Érdemes körülnézni az Articles, a Stars, a Projects és a Multimedia menükben.
  • Beküldési határidő: 2009. december 31. A nyereményeket 2010 első egy-két hetében fogjuk postázni.

Jó keresgélést kívánunk mindenkinek! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$