Új év

Először is mindenkinek boldog új évet szeretnék kívánni. Hoztam ma némi frissítést, holnap meg jönnek az új TCW részek is. :)

Az első ajándékom erre az évre: nem lesz több TOR képregény. Legalábbis én nem fogok fordítani. Ha valaki lefordítja, és szépen igényesen megcsinálja, szívesen feltöltöm. Lentebb találjátok a mailcímünket.

Négy színész adatlapjával bővült az adatbázisunk, közülük csak egy TCW-s színész, ő Chris Edgerly, aki Eeth Koth-nak kölcsönzi majd a hangját a Grievous Intrigue című epizódban. Elkészült még három hölgy adatlapja is, az egyik Koo Stark. Őt nem láthattátok egy SW filmben sem, mert a jeleneteit sajnálatos módon kivágták. Luke egyik tatuini barátját, Camie-t alakította. A másik kettő színésznő naboo-i királynőt alakított, az Ep2-ben Jamillia királynő volt Ayesha Dharker, az Ep3-ban pedig Apailana királynő volt Keisha Castle-Hughes. Jó olvasgatást, és még egyszer sikerekben gazdag boldog új évet! :)

Egy hozzászólás a(z) “Új év” bejegyzéshez

  1. Star Wars Old Republic Threat of Peace (2009) /Fenyegetett béke címemmel/ létezik magyar nyelvű fordítás. Sőt már a második része is elkészült./
    Mivel nem tudom mennyire lehet reklámozni az adott oldalt /ráadásul átszervezés alatt áll/ nem írom ki a nevét.
    De ha van rá érdeklődés természetesen megosztom az információt.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$