A hónap Jedije – Február

Végre elkészült február hónap Jedijének oldala, aki Eelysa Jedi mester lett. Eelysa egy női Jedi mester volt az Új Jedi Rendben. A Coruscant-on született az endori csata után. Nagyon rá volt hangolódva az Erőre, és ABY 17 körül hat társával csatlakozott a Jedi Praxeumhoz, addig példátlan módon mindössze 12 évesen. Ő volt az első, aki észlelte az Erő-fodrozódást, ami a Sötét Jedi, Kueller lázadásából és droid szabotázsából eredt, ami ezreket ölt meg. Később Jedi mester rangot kapott, és az Új Jedi Rend legtehetségesebb tagjainak egyike lett.
Bővebb információkért kattints a képre!

6 hozzászólás a(z) “A hónap Jedije – Február” bejegyzéshez

 1. Én is köszönöm, hogy csináljátok ezt a lapot, mindig feljövök egy egy rész után megnézni mit írtál róla.
  Főleg az érdekességek pont tetszik az adott rész adatlapján.
  A fórumot is olvasom néha, és egyet értek azzal, hogy Grivi elkaphatta volna Eeth Kotht, talán majd később többet látunk a tudásából. Arra a részre emlékeztek a rajzolt rajzfilmsorozatból mikor egy barlangban lekaszabolt mindenkit?
  Csak Shaak Ti mert a kétagyú srác maradt meg, ha jól emlékszem, ott azért nagyon látszott, hogy tud.
  Nekem Ahsoka meg valami sivatagos, óceáni helyszín már hiányzik. Nem tudod lesz ilyesmi majd?

  Köszi még egyszer a munkád, meg a feliratot is.

   
 2. Igen, én emlékszem arra a részre, amikor Grivi mindenkit lekaszabolt. ;) Bár az a sorozat kissé el volt túlozva szerintem.
  Úgy tudom, hogy ebben az évadban még a Malastare lesz új bolygó, nem éppen egy óceános vagy sivatagos hely szerintem.

  Nem gond, hogy ide írtad, a lényeg, hogy írtál! :) Méghozzá nagyon szépeket ^^

   
 3. Szerintem az jó sorozat volt, mert sok mindent meg lehetett tudni belőle. Illetve nem féltek visszavonhatatlan eseményeket belerakni, pl: jedik halála, vagy mikor anakint előléptetik, vagy mikor megsebesül az arcán, az is mintha benne lett volna.
  Persze gondolom ez azért volt, mert akkor még nem volt kész a 3. rész. Így össze lehetett hangolni a dolgokat.
  A túlzáson arra gondolsz, hogy sokan meghaltak benne? Néhány jedi tényleg kicsit gyengén volt feltüntetve. Pl. a Shaak Tis menekülős részben.

   
 4. Nekem annyira nem jött be az a sorozat. :( A túlzások alatt azt értettem, amit pl Mace Windu csinált a Dantooine-on. Meg a rengeteg droidvadász, stb. A TCW szerintem sokkal jobb, jobban megismerjük a karaktereket.

  Persze a CW is jó, m annak köszönhetjük Asajjt pl. Grivire nem mondanám, h köszönhetjük, m én őt spec annyira nem komálom. :D

   
 5. Én is köszönöm, hogy írtál. Mindig nagyon jó érzés, ha közvetlen visszajelzést kapunk, hogy érdemes időt és energiát áldozni az oldalra, mert van, akinek tetszik. :)

  A CW nem egy rossz sorozat, csak néhány dolgot valóban eltúloztak benne, mint például a Lara által említett Dantooine-on játszódó Windu vs. droidsereg összecsapást, vagy a coruscant-i csatában Yoda egy-két tettét. Ide sorolnám Grivit is, aki előbb lazán legyőz jópár Jedit, aztán az Ep3-ban összeakad Obi-Wannal és Anakinnal, és előbb menekülnie kell, majd az előbbi le is győzi egy szál magában. Az ilyen túlzások miatt túl sok az ellentét a CW és a filmek között, emiatt pedig háttérbe szorul.
  A TCW-nek nagy előnye, hogy az összes filmhez hozzá lehet igazítani, és az ellentétek mellett a túlzások kiküszöbölésére is gondot fordítanak. Így sokkal könnyebb beilleszteni az események (és a filmek) sorába. :)

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$