Voyage of Temptation

Jó idők járnak az Obi-Wan rajongókra. :) A legújabb epizód, a Voyage of Temptation méltó folytatása a múltheti résznek, és annyira jó volt a vége! Megint csak nem akarok spoilerezni, szóval nem mondom el, hogy miért és kiért. ;) A szavazást már lecseréltem, a válaszokon egyértelműen érződik az első reakcióm, amikor a rész végére értem. Természetesen elkészítettem most is a rész adatlapját galériával, érdekességekkel. Kvízt is hoztam, nagyon kis kedves kérdésekkel. ;) Elég spoileres az is, szóval aki nem látta a részt, az hozzá se kezdjen, nehogy az lője le a a hidegvérű gyilkos poént. :P Az is egy tök jó pillanat volt egyébként. Aztán, ha megnéztétek a részt, vár titeket a fórum, ahol a második évad topicjában ki lehet beszélni ezt a remek epizódot.

A szóbeszédekkel ellentétben pedig még nem jön az újabb hosszú szünet, legalábbis a vuki szerint (bár ott igen gyakran változtatják az infókat, a vizslás érdekesség is milyen hamar lekerült Pre Vizsla oldaláról). Jövő héten, február 12-én kerül adásba a Duchess of Mandalore című epizód.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$