Dave Wolverton: Szökevények

Kissé megkésve, de sikerült elkészítenem a február hónap Star Wars könyvajánlóját. Tudom, hogy nem illik magyarázkodni, de új munkahelyem van, és a műszakbeosztásom tökéletesen felborította az eddigi életemet. Új időbeosztást kell kitalálnom és megszoknom, amihez idő kell. Remélem, azért az ajánló meghozza a kedveteket Dave Wolverton: Szökevények című regényének elolvasásához.

A közvetlenül az X-szárnyúak sorozat után játszódó történetben meglehetősen vegyes képet kapunk a Star Wars messzi-messzi galaxisáról. Először megismerkedhetünk a nagypolitika egyes szabályaival, intrikáival, a hapanokkal, és bepillantást nyerhetünk Leia szerelmi életébe. Majd a távoli Dathomir vad, de mégis szép tájait ismerhetjük meg közelebbről. Találkozunk a rankorokkal, a Dathomir boszorkányaival, és éjnővéreivel, valamint megismerhetjük az évszázadok óta tartó harcukat, mely ugyanúgy a jó és a rossz harca, mint ahogy a Jedik és Sithek harca is évezredek óta. Nyomon követhetjük Han, Leia, Chewbacca, Luke és a többiek kalandjait, amíg megoldást keresnek mindarra a zűrre, ami a bolygóra érkezésük miatt keletkezett. Mindezt megfűszerezi Zsinj hadúr és az emberei jelenléte a saját terveikkel. Olyan történetet sikerült megírnia Dave Wolvertonnak, amelyben megtalálják a nekik tetsző részt a kalandra, akcióra, vagy politikai intrikákra vágyók éppúgy, mint a Jediket és más Erő-használókat, vagy a szerelmi történeteket kedvelők.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$