Harrison Ford Césart kapott

A Francia Filmakadémia február 27-én rendezte meg a Césarok éjszakáját, mely a legrangosabb francia filmes díjátadónak számít. Han Solo, Indiana Jones és Rick Deckard megformálója csaknem 50 esztendős pályafutásának elismeréséül kapta meg idén a tiszteletbeli Césart, amit Sigourney Weavertől vehetett át Párizsban. Képek a galériában.

Harrison legújabb filmje, az Extraordinary Measures január 22-én került bemutatásra az Egyesült Államokban. A film igaz történeten alapul, nálunk március 25-én fogják bemutatni. Harrison mellett a másik főszereplő Brendan Fraser, akinek két gyermeke valamilyen ritka genetikai betegségben szenved. Természetesen a szülők mindent megtesznek azért, hogy meggyógyíttassák gyermekeiket, de már kezdik feladni a reményt, amikor is találkoznak Dr. Stonehill-lel (Harrison Ford), aki talán a segítségükre lehet. A film adatlapját már elérhetitek a Projecteknél.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$