Hétvégi kiesés

Bizony péntek óta gondok voltak az oldallal. Ezt most nem részletezném, a lényeg, hogy a probléma teljesen megszűnt, ha mégis valahol azt tapasztaljátok, hogy nem úgy működik valami, ahogy kellene, azonnal jelezzétek nekem. Elég valószínű, hogy áprilisban el fogunk költözni erről a tárhelyről, mert nem kis könyörgés árán rakták rendbe itt a dolgokat, én meg nem az a fajta vagyok, aki olyan szívesen könyörög. Egyébként is az utóbbi időben rengeteget behal a szerver, és ezáltal nem elérhető az oldal, erről nem mi tehetünk, hanem bizony a szolgáltató. És ezek miatt a kiesések miatt sok látogatót el is vesztünk, ezt pedig nagyon nem szeretnénk.

A frissítéseket ma este fogom bepótolni, olyan 21:00 körül már érdemes lesz visszalátogatni, hozom az elmaradt híreket, a Cat and Mouse epizód cuccait, a Senate Murders érdekességeit és még sok más érdekes dolgot. :) Nagyon remélem, hogy a hétvégi zűrzavar nem vette el örökre a kedveteket attól, hogy látogassátok az oldalt. ;)

2 hozzászólás a(z) “Hétvégi kiesés” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$