Keisha a LOTS-ben

Ahogy arról már korábban beszámoltam, Keisha Castle-Hughes (Apailana királynő – Ep3) szerepelni fog a Legend of the Seeker című sorozatban, melyben már eddig is két SW-s színész felbukkant – Jay Laga’aia (Typho kapitány – Ep2-Ep3) csak néhány rész erejéig, Bruce Spence (Tion Medon – Ep3) viszont a főszereplők egyike, és még varázsolni is tud. Keisha a jelenleg futó második évad 15. epizódjában fog szerepelni, amit az imdb szerint március 27-én fognak leadni. Az epizód címe Creator lesz, és Keisha maga alakítja ezt a Teremtőt. Képem is van róla, szerintem nagyon szép. :)

3 hozzászólás a(z) “Keisha a LOTS-ben” bejegyzéshez

  1. Én nézem folyamatosan, pedig sokkal jobban szeretek darálni, mert a várakozás mindig kikészít, meg én is kikészítek másokat a türelmetlenségemmel. :D De ez a rész sajna csak pár hét múlva jön, most éppen szünet van ennél is, mint a TCW-nél. Jó, nem egy hónap szünet, hanem csak két hét. Nem szeretem ezeket a hülye szüneteket.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$