Négy színész adatlapja

Elkezdtem írni egy listát, hogy melyik színészekről szeretnék még adatlapot írni mostanában az oldalra. Ez a lista jelenleg nyolc darab nevet tartalmaz, melyből négy színészről már lehet is olvasni. Három színésznőről írtam, az egyik Anna Graves, akiről meglehetősen kevés információt lehetett fellelni a neten, és egyébként ő kölcsönözte a hangját Obi-Wan szívszerelmének, Satine-nak. :) A másik két színésznő már a filmekben bukkant fel, mindketten csak nagyon apró szerepet kaptak (azért nagyobbat, mint a Camie-t alakító Koo Stark ;) ). Genevieve O’Reilly Mon Mothmát alakította az Ep3-ban, Caroline de Souza Correa pedig Sheltay Retracot ugyanebben az epizódban. A negyedik adatlap egy színészé, ő nem más, mint Mark Hamill, szerintem nem kell elmondanom, hogy ő kit játszott az SW filmekben, de azért halkan megsúgom, hogy Darth Vader volt az apukája. ;)

Lenne egy aprócska kérésem: még nagyon sok SW-s színészről nem írtam, de szeretném, ha minél átfogóbb lenne az “adatbázisunk”, ezért meg szeretnélek kérni titeket, hogy írjátok le ennek a bejegyzésnek a kommentjeihez, hogy ti melyik színészekről szeretnétek még olvasni. :)

Adatlapok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$