A Birodalom visszaad

Nemsokára, azaz május 21-én ünnepli A Birodalom visszavág a 30. születésnapját. Ebből az apropóból az amerikaiak számos rendezvényen vehetnék majd részt. Május 19-én lesz Los Angelesben egy vetítés, melyet egybekötnek egy Harrison Forddal folytatott beszélgetéssel (bárcsak ott lehetnék…). A bevételeket a St. Jude Children’s Research Hospitalnak ajánlották fel. Ezt megelőzően Chicagóban is lesznek vetítések, mellyel a The Field Museum egyik programját támogatják. Valamint az 501-es légióval karöltve a floridai Orlandóban is tartanak rendezvényeket augusztusban, melyek bevételeit a Make-A-Wish Alapítvány számára ajánlják fel. Részletekért kattintsatok az alábbi képre. Májusban majd mi is igyekszünk valahogy megemlékezni a 30. évfordulóról. ;)

A hivatalos oldalon is egyre több Ep5-ös cucc jelenik meg, ilyen például a Soundboardon Cloud City és a hoth-i csata, vagy például az Entertainment Weekly címlapja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$