Zillo Beast ismertető

Már kezdünk egész jól berendezkedni az új helyen. Igazából nem is új, mert anno az extra.hu-ról ide költöztünk, innen mentünk az előző helyre, mert ezt kinőttük. De most megint itt vagyunk, ma már érdemi frissítést is sikerült összehoznom, ez nem más, mint a Zillo Beast epizód teljes adatlapja képekkel, érdekességekkel és természetesen kvízzel. A rész kibeszélője már egy hete elérhető a fórumon.

Bizonyos dolgok (a legtöbb dolog) még nincs átlinkelve ide, de rajta vagyok az ügyön, hamarosan már tényleg minden itt lesz. Az epizódok adatlapjait már itt tudjátok nézegetni például, kivéve a kvízeket és a képeket. De a vadonatúj galériában már fent vannak az első évados képek. Vélemények az új galériáról jöhetnek ide a kommentekhez. Meg minden más egyéb is jöhet a kommentekhez, tessék visszaszokni a kommentelésre, mert ha ti nem mondjátok, hogy mi jó és mi rossz, akkor én honnan tudjam, hogy legközelebb mit érdemes frissíteni?

5 hozzászólás a(z) “Zillo Beast ismertető” bejegyzéshez

 1. Hát ez tényleg LOL :D Én a tiédben egyet hibáztam, a ki hal meg kérdésnél :$ Nem vágom ennyire a klónokat… De tök vicces, hogy milyen hasonlóságok vannak a kérdésekben. És a vadászgépes kérdés… Milyen kis vadászgép-addiktok vagyunk XD

   
 2. Jaja XD Az ARC-170-et kötelességemnek éreztem valahogy beletenni :D
  Amúgy tényleg nem nagyon lehetett kérdést beletenni. Voltak percek, amikor ott ültem a gép előtt, megvolt 7 kérdés, én meg agyaltam, hogy mi a fenét tudnák még kitalálni.

   
 3. Nekem is mindig a kvízzel gyűlik meg a bajom, annak ellenére, hogy csak öt kérdést szoktam feltenni. :D De azért igyekszem olyanokat írni, hogy mindenkinek sikerélménye legyen :) Persze néha becsusszan egy-egy nehéz kérdés is.

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$