Képregény – Star Wars Purge

A költözéskor említettem, hogy bizonyos oldalakat regisztráció (és bejelentkezés) ellenében lehet majd megtekinteni. Ma végre sikerült ezt megvalósítanom, úgyhogy fel is töltöttem a legújabb büszkeségünket, melyet Sisivel közösen fordítottunk. Ez pedig nem más, mint a Star Wars Purge képregénysorozat első része, a Last Stand of the Jedi. A cím elég árulkodó, a történet arról szól, hogy Darth Vader üldözi a Jediket, de leginkább Obi-Want szeretné felkutatni, és bármit megtesz, hogy elérje célját. A képregényhez ide kattintva tudtok eljutni (kattintás előtt érdemes bejelentkezni). Egy kis ízelítőt azért mutatok belőle:

Reméljük, hogy tetszeni fog nektek a képregény, és hogy lesznek olyan olvasók, akik kíváncsiak a folytatásra. Az ilyesfajta igényeket lehet jelezni ennél a bejegyzésnél, vagy akár a chatben is. :) Mi szívesen lefordítjuk nektek, csak egy-egy köszönömöt várunk cserébe. :)

Tehát a Képregények szekció ezentúl csak regisztrált felhasználók számára érhető el. Az üdvözlő szövegünk alatt ott van a link a regisztrációs űrlaphoz, aki pedig már regisztrált, az alatta lévő link segítségével be tud jelentkezni.

Jó olvasgatást kívánunk! ;)

14 hozzászólás a(z) “Képregény – Star Wars Purge” bejegyzéshez

 1. Jaj, nagyon szépen köszönjük ezeket a kedves szavakat :) Igazán jól esik, és örülünk, hogy elnyerte a tetszésedet a képregény (annak ellenére, hogy nem ez a legeredetibb történet az SW képregények végeláthatatlan folyamában). Igyekszünk minél előbb folytatni. ;)

   
 2. Hello! Ez a fordítás szerintem is nagyon jó lett még erről a képregényröl nem hallottam( nem mintha nagyon olvasnám őket:D) de érdekes volt végre megismerni Tsui Choi halálát. Egy másik képregényben már olvastam rola! Várom a folytatást és gratula!:D

   
 3. Nagyon szívesen! :) Szerintem klónháborút mostanában bőven sokat kapunk, egyelőre maradunk az azt követő időszaknál ;) De persze később lehet szó klónháborúról is.

   
  • Jedi Akadémi trilógia nekem is megvan, aztán még Thrawn trilógia, X-szárnyú sorozat pár része, A Jedik gyermekei (életem legszarabb SW olvasmánya…), Az új lázadás, A kristálycsillag, A túlélők keresése, stb, stb… :D Az X-szárnyús könyvek a kedvenceim, azon belül is a Lidérc Osztag! ;) Neked kedvenc?

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$