TESB 30: Emlékezzünk

Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van valamilyen emléke A Birodalom visszavággal kapcsolatban, legyen az az első megtekintés, vagy a sokadik. 30 év alatt rengeteg emlék összegyűlhetett. Azért írom most ezt a bejegyzést, mert bízom benne, hogy vannak néhányan, akik megosztanák velünk a TESB-s emlékeiket. Nincs más dolgotok, mint hogy írtok egy nosztalgikus hozzászólást ehhez a bejegyzéshez! :)

Az én egyik emlékem a filmmel kapcsolatban nagyon is friss, ugyanis jelenleg éppen a Film+ vetíti, és vacsora közben volt szerencsém odakapcsolni. Éppen Yodát mutatták, mire anyukám megszólalt: “Micsoda szörnyeteges film!”. :D Aztán persze megkérdezte, hogy ez egy jó szereplő-e, mert hogy hogyan néz ki. Mondtam neki, hogy örülnél, ha így néznél ki 900 évesen. :D

Szóval tessék írni, a bejegyzés nem fog eltűnni, amint újat írunk ki, kirakom a linkjét a szavazás fölé. :) És elnézést, hogy mostanában nincs frissítés, de múlt héten elkezdődtek a vizsgáim, még kilenc darab van hátra, úgyhogy egyelőre azokra kell koncentrálnom. :( De amint akad egy kis időm, jövök, ti pedig addig is emlékezzetek! ;)

3 hozzászólás a(z) “TESB 30: Emlékezzünk” bejegyzéshez

  1. hát én már vagy két éve nem láttam az sw-t, de a birodalom visszavág vagány volt! Úgy tizszer láttam a szüleimmel, és az én anyám is szörnyetegnek nézte Yodát. Ennyi a hozzáfüznivalóm.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$