Amit eddig tudunk a TFU 2-ről

Május végén napvilágot látott egy Subject 1157 nevű trailer (még jó, hogy nem 1138 ;) ), melyben ismét találkozhatunk az első rész sztárjával, Starkiller barátunkkal, ami bizonyára meglepi azokat, akik végigjátszották az első részt, de megvan a magyarázat: Starkiller egy klóntartályban ébredezik. Meglátogatja Darth Vader, aki elmeséli neki, hogy a gyorsított klónozás miatt csak emlékfoszlányai maradtak, és a jól ismert elmezavar sem hiányzik. Ezenkívül még olyan újdonságok lesznek a játékban, mint a két fénykard, az előző részhez képest összetettebb ellenfelek és a sokkal komolyabb Erő-használat. A játék egyébként idén októberben fog megjelenni. Na de nem is szaporítom tovább a szót, itt az előzetes:

2 hozzászólás a(z) “Amit eddig tudunk a TFU 2-ről” bejegyzéshez

  1. Ahol utánanéztem a dolgoknak, mindenhol azt írják, hogy ígéretesnek tűnik, és hogy javítottak az első rész hibáin. Én nem játszottam vele, szóval saját véleménnyel nem nagyon rendelkezem. :) De én is bízom benne, hogy nem hoz szégyent az SW-re és mindenki, vagy legalább a többség elégedett lesz vele.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$