SWTOR – Sith Warrior Trailer

Régen ejtettem már szót a The Old Republic játékról; talán akkor volt utoljára említve, amikor a képregényt fordítottam, illetve leálltam a fordításával az érdeklődés hiánya miatt. :P Most viszont sokkal érdekesebb dologról lesz szó. Megjelent az egyik új kaszthoz egy igazán remek minőségű előzetes, és ahogy azt a címből már biztos mindenki kitalálta, a kaszt nem más, mint a Sith harcos. Az előzetesben láthatunk remek Sith-Jedi összecsapást, és a Sith el is hajítja a fénykardját (tudjátok, mint a Thrawn-trilógia képregény változatának első részében… én legalábbis ott láttam ilyet először). És akkor a videó:

Ami még talán érdekes lehet a TOR-ral kapcsolatban, hogy a TESB 30. évfordulóján bejelentették, hogy a játékban szerepelni fog a Hoth is, amit először 30 éve a rajongók a TESB-ben láthattak. Ide kattintva megnézhettek egy rövidke videót a bolygóról, hogy mégis hogyan fog kinézni a játékban. Szerintem igazán jól sikerült. ;)

3 hozzászólás a(z) “SWTOR – Sith Warrior Trailer” bejegyzéshez

  1. A sith vs jedi traileren kívül, ami ehhez a játékhoz fűzhető igazán nem 2010et idézi. Nem tudom, hogy játszott-e valaki a Mass effect-el de abban inkább megvolt a star wars feeling, mint ebben vagy akár a kotor I-II-ben. Borzalmasan szögletesnek tűnik, a páncélok a karaktereken meg nagyon gázosak. Nehogy valaki megsértődjön, ez csak 1 vélemény.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$