Társszerkesztő kerestetik

Bizony, elég nehéz egyedül nyomon követni az egész SW világot, híreket, interjúkat fordítani, valamint felrakni érdekességeket és letölthető extrákat. Én szeretek csapatban dolgozni, úgy gondolom, hogy nem is rossz velem csapatban dolgozni, mert tényleg soha nem zaklatom a társszerkesztőimet, csak ha már több hónapig nem foglalkoznak a feladataikkal. Aki pedig foglalkozik velük, az számíthat a segítségemre is. :)

Tehát olyan lelkes rajongók jelentkezését várom, akik legalább alap szinten tudnak angolul, szeretnek és tudnak is jól fogalmazni, és nem csak ilyen egyhetes fellángolás lenne számukra a társszerkesztés. Aki jelentkezik, annak természetesen nem kell minden témakörrel behatóan foglalkoznia, bőven elég, ha kiválaszt magának egy témát, például The Clone Wars vagy játékok és ezekkel kapcsolatban ír híreket, érdekességeket.

A jelentkezőknek írniuk kell majd egy próbahírt, persze nem egyből ezzel kell kezdeniük, erre csak akkor kerül sor, miután én felvettem velük a kapcsolatot, és megbeszéltük, hogy konkrétan ki miről szeretne írni. A próbahírre azért van szükség, hogy lássam, kinek mennyire megy a fogalmazás, helyesírás, stb, és ennek megfelelően el tudjam mondani, hogy min kell javítani. A részletes feltételeket ide kattintva tudjátok elolvasni, és elérhetőségeket is találtok az oldalon. :)

4 hozzászólás a(z) “Társszerkesztő kerestetik” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$