A Köztársaság romjai – Jelentkezés emlékeztető!

Még mindig senki nincs elkésve a próbaírás beküldésével! Ezeket ugyanis az évad közben bármikor be lehet küldeni (jedi.rend@gmail.com). DE! Aki az első évad második részét szeretné megkaparintani, annak már csak a mai nap áll a rendelkezésére! A mai nap folyamán érkező próbaírásokat még a holnapi jelentkezés (tudjátok, ahol a két leggyorsabban jelentkező író viszi a részt) előtt átnézzük, és visszaírunk az író kollégának, hogy mi a helyzet (megnyugtatásként közlöm, hogy a szigorú rostán eddig minden próbaírás átment ;) ). És az oldalon már megtalálható az írók listája (amit majd mindig frissíteni fogunk).

Tehát a holnapi nap folyamán meg fogom nyitni a rendes jelentkezést. Hogy mikor, az titok, hiszen így izgalmas. De aki ismeri az alvási szokásaimat, az előnnyel indul. ;) Megpróbálom nem az éjszaka közepén kirakni a bejegyzést.

Az író kollégákat meg szeretném kérni, hogy vegyék fel velem a kapcsolatot msn-en (esz.chan@gmail.com), hogy majd tudjak információkkal szolgálni az aktuális részek íróinak. Aki nem író, az ne vegyen fel, köszi.

A játékkal kapcsolatos kérdésekkel lehet minket zaklatni ennél a bejegyzésnél vagy akár e-mailen is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$