A Köztársaság romjai – 5. rész – A szálak összefutnak

A mai epizódban, melyet NB-nek köszönhetünk, kiderül, hogy tényleg eljut-e a bakta Schaanhoz. A tatuini kaland vége újabb kalandokba sodorja főhőseinket, szóval nem mondhatjuk, hogy unalmas lenne az életük. :)

Mivel jövő héten már szeptembert fogunk írni, ezért ismét minden író jelentkezhet a következő rész megírására! :) Ezt az egy hónapos korlátot viszont valószínűleg le fogjuk csökkenteni két hétre, hogy nagyobb legyen az izgalom. ;)

Bele szeretnél szólni abba, hogy hogyan alakuljon főhőseink sorsa? Még nem vagy elkésve semmivel! Küldj a Jedi Rend e-mail címére (jedi.rend@gmail.com) egy próbaírást, amit elbírálunk, és máris csatlakozhatsz az íróink csapatához! :) A próbaírásnak nem kell kerek egész történetnek lennie, bőven elég egy 2-3 oldalas részlet is (Times New Roman, 12-es betűméret, normál sortáv és margók).

Te milyennek képzeled el Schaan mesterét, Lanith Crazell Jedi-mestert? Várjuk alkotó kedvű olvasóink rajzait, digitális munkáit, hogy milyennek képzelik a Jedit. Nem muszáj saját alkotást küldeni, az is elég, ha megneveztek egy színészt. E-mail: jedi.rend@gmail.com. ;)

Az alábbi képre kattintva pedig elolvashatjátok az ötödik részt, mely A szálak összefutnak címet kapta. Jó szórakozást kívánunk hozzá! Ehhez a bejegyzéshez várjuk véleményeiteket, észrevételeiteket, és az írók jelentkezését is! :) Hajrá!

6 hozzászólás a(z) “A Köztársaság romjai – 5. rész – A szálak összefutnak” bejegyzéshez

  1. Korbel! Beszélnünk kéne msn-en, e-mailben, akárhogy! Még mielőtt nagyon elkezdenéd az új részt! Holnap nagyrészt elérhető vagyok, ma este 8-9-ig kb elérhető leszek, msn-en megtalálsz.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$