Celebration V

Tájékoztatásul mondom, hogy a kis CV infók miatt nem fogok új bejegyzéseket kezdeni, a rendezvény végével írok majd összefoglaló hírt, addig is ajánlom a figyelmetekbe a twitterünket, ahol megpróbálok majd beszámolni a fontosabb infókról, ha tudok, képet is rakok be, stb. A twitterünk: @jedirend, érdemes követni.

És ne mondja nekem senki, hogy le vagyunk maradva, a fodrásznál ücsörögve nem fogok nektek híreket kipakolászni, meg TFU-s videókat, meg mindent. Akit zavar, hogy valami hír nincs kint 5 perccel a bejelentés/megjelenés után, regisztráljon, és írja meg a hírt! Már régóta megvan ez a lehetőség, nyugodtan lehet vele élni, ha valaki össze tud rakni egy épkézláb magyar mondatot.

A teljes öröm érdekében azért kirakom a TFU2 videót, ugyan twitteren már tegnap éjjel belinkeltem a yodás címlapot. Csak körül kéne nézni kicsit. Ennyi. Egyébként nem néztem meg a videót (sajnos nem tudom), szóval különösebben beszámolni se tudok róla, annyi a lényeg, hogy Starkiller meglátogat egy “nagy harcost”. ;)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$