Képregény – Star Wars: Blood Ties #1

Ahogy a hétvégén ígértem, sikerült befejeznem egy új képregényt, ami most augusztus 25-én jelent meg. Ez nem más, mint a Blood Ties: A Tale of Jango and Boba Fett. A sorozatot négy részesre tervezik, szóval kitart néhány hónapig. Most pedig itt az első rész magyarul, melyet a regisztrált felhasználók ide kattintva meg is tudnak tekinteni, de akár le is tölthetik. :) A képregényt Tom Taylor írta, és az a Chris Scalf rajzolta, akinek a Purge sorozat utolsó részének grafikáját is köszönhetjük. Jó szórakozást kívánok a képregényhez, remélem, tetszeni fog nektek!

5 hozzászólás a(z) “Képregény – Star Wars: Blood Ties #1” bejegyzéshez

 1. Jó lett köszi:)
  azt hittem ez a sorozat nem lesz oan jó de tévedtem:D várom a folytatást.
  ja és tiszta jó hogy ien amcsiknál is még friss képregényeket fordítasz le:) köszi köszi köszi:D

   
 2. Nagyon szívesen! :) De most már tényleg a Jedi vs. Sith jön… ;) Persze majd igyekszem ezt a sorit is figyelemmel kísérni, csak jövő héttől már suli, nem tudom, hogy fogok ráérni… :S

  Egyébként én is féltem tőle, hogy elrontják majd a sorozatot, de eddig szerintem jól alakul. Persze 4 részre könnyű tervezni.

   
 3. Helló! Jó lett a fordítás, ezért bocs a kukacoskodásért. Szerintem a bevezetőben a famous-infamous párba állítása esetén a nagyszerű-becstelen helyett mindig sokkal jobb a híres-hírhedt, mert visszaadja az eredeti összecsengést.

   
 4. Üdv!Köszönöm nektek ezt is!Fantasztikusan szép a grafika,festményszerű,realisztikus egyszerűen képrázatos!A történet is hasonlóan magas színvonalú!Érdekesek Jango tanítási módszerei,de igen hatásosak.

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$