Képregény – Star Wars: Knight Errant #0

A Knight Errant című sorozat október 13-án indul a tengerentúlon, de már megjelent a pároldalas bevezetője, amit gyorsan le is fordítottam nektek, hátha van valaki, akit érdekel, és esetleg kedvet kap majd az egész sorozathoz. Ebből a bevezetőből ugyan nem sok dolog derül ki, de azért érdemes elolvasni. A képregénysorozat mellé januárban érkezni fog egy regény is, melyet szintén John Jackson Miller jegyez. Az íróval készített interjút magyarul ide kattintva tudjátok elolvasni. A regisztrált felhasználók pedig ide kattintva juthatnak el a képregényhez. Jó olvasgatást! :)

Igyekszem majd hozni a Jedi vs. Sith folytatását is, csak kicsit elment tőle a kedvem… Nem kaptam ezzel kapcsolatban túl sok visszajelzést. Se pozitívat, se negatívat, még egy köszönömöt se (na jó, pontosan egyet kaptam).

4 hozzászólás a(z) “Képregény – Star Wars: Knight Errant #0” bejegyzéshez

  1. Lehel: azért túlzásokba nem kell esni ^^
    Greedom: én is bajban vagyok, hogy melyik képregényt is vigyem tovább, ugyanis most augusztusban megjelent a Jango/Boba képregény, és szerintem az is megérdemel egy próbát… A Knight Errantot meg csak októberben folytatják… De majd csak lesz valahogy. ;)

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$