A Köztársaság romjai – 6. rész – A halál árnyékában

Elérkezett a várva várt nap, szeptember 1-je, még az időjárás is velünk van és nem örül, hogy elkezdődött sokaknak a tanítás. A tanév eleji letörtségből próbálunk kihúzni benneteket A Köztársaság romjai legújabb epizódjával, A halál árnyékábannal. :) Ezt a részt Sisi és jómagam követtük el, sajnos a múlt héten jelentkezett író kissé megkésve küldte a saját verzióját (érdemes egy kicsit korábban elküldeni…). De azért bízunk benne, hogy a mi írásunk is el fogja nyerni a tetszéseteket, és jelentkeztek majd, hogy megírhassátok a 7. részt! :) Szívesen fogadunk a jelentkezések mellett véleményeket is!

További író kollégák jelentkezését várjuk, hogy minél színesebbé tehessük a mi kis virtuális sorozatunkat. Ahhoz, hogy a csapat tagjaivá váljatok, csak egy 2-3 oldalas próbaírást kell küldenetek a jedi.rend@gmail.com e-mail címre! :)

Egy újabb jó tanáccsal szeretnék szolgálni az írócsapat tagjainak. Hogy megkönnyítsétek a munkánkat, használjátok a TAB billentyűt az új bekezdéseknél. A sok szóközt elég macerás törölgetni. ;)

Tehát jelentkezésre fel! A képre kattintva pedig el tudjátok olvasni a 6. részt, mely A halál árnyékában címet kapta! :) Jó szórakozást kívánunk hozzá!

5 hozzászólás a(z) “A Köztársaság romjai – 6. rész – A halál árnyékában” bejegyzéshez

  1. (am azért csak most írok, mert csak most olvastam el xĐ tegnap lusta voltam, pénteken meg épp hazaértem osztálykirándulásról, ami csütörtökön kezdődött… szerdán meg nem jöttem fel :/)

     
  2. Szerdán elég későn került ki a rész (olyan későn, hogy már másodika volt…), úgyhogy nem maradtál le semmiről! :) Remélem, jól telt az osztálykirándulás, de gondolom majd úgyis írsz róla a blogodon. ;)

    Az nem baj, ha hosszú lesz, szeretünk olvasni! :)

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$