A Köztársaság romjai – 7. rész – Ellenség a kapuknál

Biztos vagyok benne, hogy már mindenki kezd ismét belerázódni az iskolai dolgokba, nekem ez egyelőre nem akar sikerülni. ;) De hogy kicsit mindannyian kizökkenjünk az unalmas hétköznapokból, kav12-nek köszönhetően megérkezett a 7. rész, az Ellenség a kapuknál. Most, hogy mind a négy szökevény szabadlábon van és nem haldoklik, Vin’rael lehetőséget kap, hogy végre elvégezze feladatát, de megbízója nem túl elégedett vele, ezért új játékost állít pályára. Hogy ki ez, az kiderül az új részből.

Még mindig lehet minket próbaírásokkal bombázni a jedi.rend@gmail.com címen. Aki kedvet érez az íráshoz, az ne habozzon! :)

A 8. részre ennél a bejegyzésnél lehet jelentkezni, sok sikert! :) Előtte azonban érdemes elolvasni az új részt, melyhez jó szórakozást kívánunk! :)

11 hozzászólás a(z) “A Köztársaság romjai – 7. rész – Ellenség a kapuknál” bejegyzéshez

  1. Eredetileg egy teljesen más rész lett volna, de szó szerint xĐ Abban részletesebben írtam volna le Schaan merengését (asszem, most lusta vagyok kikeresni :P) Továbbá egy más irányba indult volna el a történet :Đ Tehát a fejvadász más feladatot kapott volna, stb… Eszter, ha ezt nem lehetett volna ide írnom, nyugodtan töröld ezt a hsz-t xĐ

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$