A Végzet Temploma ma este a TV2-n

Múlt héten sajnos nem írtam ki (csak twitterre, de lehet, hogy oda is csak szerettem volna…), de a TV2 leadta Az elveszett frigyláda fosztogatói című filmet, amely az Indiana Jones sorozat első és egyik legjobb darabja (az én listám: 3, 1, 4, 2), és az őszi filmes beharangozójukhoz híven ma este 20:00-kor leadják a második részt, A Végzet Templomát, mely szerény véleményem szerint a legrosszabb darabja a filmfolyamnak, de ettől függetlenül még meg lehet nézni egyszer-kétszer. :) Ez a rész egyébként Az elveszett frigyláda fosztogatói című rész történései előtt játszódik.

Az Indy5-tel kapcsolatban pedig egy kis pletyka: Sean Connery, aki az idősebb Henry Jonest játszotta az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovagban, nemrég kijelentette, hogy nem fog több filmben szerepelni. A készítők, a rajongók és Harrison Ford azonban nem adták fel a reményt, és azon vannak, hogy valahogy visszacsábítsák a 80 éves skót színészt a franchise-ba. George Lucas állítólag azt nyilatkozta, hogy ha Connery szeretne visszatérni, szívesen látnák az új filmben. Reméljük a legjobbakat… ;)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$