Regény Nomi Sunriderről

2011 decemberében fog megjelenni egy új Star Wars regény egy híres Jedivel, Nomi Sunriderrel a főszerepben. A könyv írója Alex Irvine. Nomi Sunrider karaktere először a Történetek a Jedikről című képregénysorozatban tűnt fel még az 1990-es évek elején.

A szerző nemrég közzétette a blogján a regény munkacímét is, mely egyszerűen csak Mandorla. Azt azonban, hogy ez személyre, tárgyra vagy helyre utal, még nem tudni, de sokak úgy gondolják, hogy a mandikhoz lehet köze. Egy 2009-es interjúban azonban az író megemlített pár dolgot a történettel kapcsolatban (a továbbiakban előfordulhatnak spoilerek, szóval csak óvatosan):

“A történet bemutatja Nomi és Vima Sunrider kapcsolatát és újjáéled egy egyezmény a Sith Birodalom és a Mandalore-i erők között. Plusz bemutatkozik egy új karakter is, akinek a megalkotását nagyon élveztem, ő egy csillagközi parazita és olyan dolgokra bukkan, melyeket nem igazán tud kezelni.”

A történet 3980 évvel a yavini csata előtt fog játszódni, azaz a Történetek a Jedikről című sorozat történései után.

5 hozzászólás a(z) “Regény Nomi Sunriderről” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$