Sphere of Influence infók

George Lucas benne lesz az új epizódban! Na persze nem személyesen… Hehe. Mit képzelünk. :P Viszont az Ep3-ban George Lucas “eljátszott” egy Papanoida báró nevű karaktert, akit ugyan csak a nagyon éles szemű rajongók tudtak felfedezni a filmben, mégis mindenki emlékszik rá. Emlékezetes szerep. :P És most, a TCW-ben elérkezett a pillanat, hogy jobban megismerhessük George Lucas karakterét, ugyanis az eheti epizódban ő áll majd a középpontban. A karaktert teljes mértékben Lucasról mintázták, de a hangját sajnos nem ő fogja kölcsönözni neki, hanem Corey Burton, akivel egyébként nem veszítünk semmit, mivel ő amúgy is egy remek szinkronszínész. :)

Az élőszereplős mozifilmekben Lucason kívül feltűnt még a család három másik tagja is, konkrétan Amanda, Katie és Jett. Az ő hasonmásaik is helyet kapnak a TCW-ben, de ők se próbálták be a szinkronizálást. Jett karakterét Seth Green (Todo 360), Amanda karakterét Meredith Salenger (Barriss Offee), Katie karakterét pedig Nika Futterman (Asajj Ventress) fogja megszólaltatni.

2 hozzászólás a(z) “Sphere of Influence infók” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$