TCW előrejelzés – FRISSÍTVE!

Ma éjjel adják le az USA-ban a The Academy című epizódot, most van egy kis időm, úgyhogy megosztom veletek a rész előzetesét. Röviden a részről: Ahsoka a Mandalore-ra megy, hogy egy osztályt tanítson az ottani akadémián. Nem sokkal az érkezését követően Satine hercegnő unokaöccse (!) és az ő osztálytársai lelepleznek valami aljas tervet…

Jövő héten pedig máris érkezik a hetedik rész (észrevettétek, hogy eddig még nem volt szünet? :) ), melyből már meg is osztottak egy igen érdekes kis videót. Csak azoknak ajánlom a megtekintését, akiket nem zavarnak a spoilerek. Az epizód címe: Assassin.

A tovább mögött pedig találtok némi infót a magyar DVD megjelenéséről! ;)

Az USA-ban már a 2. évad fog megjelenni DVD-n és Blu-Rayen október 26-án, készült hozzá egy előzetes is, amit ide kattintva tudtok megtekinteni. :) A kis pakkhoz jár majd egy 68 oldalas füzet tele mindenféle érdekességgel, és minden egyes lemezen lesz rendezői kommentár és interjúk. És hogy ne búslakodjunk mi sem, november 3-án idehaza is megjelenik A klónok háborúja – 1. évad DVD-n! Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy négylemezes változatról van szó. :)
A lenti képeken a 2. évados kiadásokról láthattok képeket.

Időközben rábukkantam a magyar kiadásról készült képre. Amit tudni lehet: nincsenek extrák, 5.1-es angol, 2.0-ás magyar hang, angol és magyar felirat, és természetesen 4 darab lemez.

2 hozzászólás a(z) “TCW előrejelzés – FRISSÍTVE!” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$