Ace of Cakes a TCW-ben

A Food Networkön futó Ace of Cakes című műsor rocksztár cukrásza, Duff Goldman bármit elkészít a karbonitba fagyasztott Han Solótól kezdve egészen a George Lucasnak szánt csipogó R2-D2 tortáig, úgyhogy csak idő kérdése volt, hogy testhezálló szerepet kapjon a The Clone Wars animációs sorozatban. A legutóbbi epizódban feltűnt egy cukrász droid, akinek ő kölcsönözhette a hangját. Készült egy rövid kis interjú Goldmannel, most ezt fordítottam le nektek. :)

Nagy Star Wars rajongó vagy. Milyen érzés volt viszont hallani a hangod a TCW-ben? Milyen volt droidtestben cukrászként?

Nagyon izgatott vagyok! Ott voltunk a Lucasfilmnél, éppen vették fel a TCW-t és volt benne egy cukrász droid. Úgy volt, hogy “Persze, neked kéne szinkronizálnod a cukrász droidot!”. Egyébként szeretem szinkronmunkákat. Hihetetlen volt! Amióta az eszemet tudom, Star Wars rajongó vagyok. És csodálatos, hogy egy picit én is része lehetek ennek az univerzumnak.

Az interjú a tovább mögött folytatódik és megnézhettek még néhány képet Duff tortáiról is. ;)

Milyen szinkronmunkáid voltak ezelőtt?

Saját magam buta, erőszakoskodó mását alakítottam a Texas királyaiban. Az egyik évadfináléra készítettünk nekik tortát és akkor mondták, hogy jó lenne, ha mi is benne lennénk. De egyébként rengeteg ilyen munkám volt a saját főzőműsorunkban és más ilyen műsorokban is.

Amikor megtudtad, hogy cukrász droid leszel, hogy döntötted el, hogy elvállalod a szerepet?

Láttam a droidról a kezdetleges vázlatokat, de nem akartam, hogy ez befolyásoljon. Aztán próbáltam igazi droidhangot kiadni, de a készítők emlékeztettek, hogy megvannak hozzá az eszközeik, hogy eltorzítsák a hangom.

Most, hogy már láttad az animált tortát, olyan mint, amilyeneket te szoktál csinálni általában?

Azt gondolom, hogy ha egy cukrász droid lennék réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban, nagyon büszke lennék egy ilyen tortára.

Mit változtatnál rajta?

Kölcsönvenném R2-D2-nak azt a részét, amivel hologramokat játszik le és a torta tetejére raknám, hogy kivetítsen egyet Jabba táncoslányai közül.

Szeretném, ha megcsinálnád azt, hogy egy táncoslány bukkan elő egy politikus tortájából!

Még szép!

Ki segítene neked: Thripio vagy inkább Artu?

Ha tortát sütnék, azt szeretném, hogy Thripio legyen a konyhában, mert ő nagyon precíz és szükség van rá, hogy pontosan követhessük a receptet. De azért leragasztanám a száját. Nehéz úgy sütni, hogy valaki végig magyaráz neked. Ha arról beszélne, hogy hogyan kell jól elkészíteni egy tortát, kikapcsolnám a hangját.

Ha valami ételt szeretnék főzni, azt szeretném, hogy Artu legyen velem a konyhában, mert érzéssel főzök. Artu is akkor hozza meg a döntéseket, amikor a dolgok történnek. Artu szakács, Thripio pedig cukrász.

Ha a Star Wars világában élnél, kinek készítenél szívesen tortát?

Készítenék egy hatalmas győzelmi tortát a vukiknak, odaadnám nekik és végignézném, ahogy elpusztítják az egészet.

Csak azt akarod látni, ahogy megeszik a cukormázat, nem? Szerinted a vukiknak nem megfelelőek az asztali szokásaik?

Ugyan már, ők vukik! Még szép, hogy nincsenek asztali szokásaik! Te is láttad Csubakkát a kantinban.

Van valaki a Star Wars galaxisban, akinek ha tortát készítenél, ideges lennél miatta?

Szerintem a képességeim tesztelésére megfelelő lenne egy “Han Solo karbonitba fagyasztva” torta Jabba számára. A való életben már elkészítettük ezt a tortát és igazán jól sikerült. De ha Jabbának készíteném, akkor a rancor verme feletti rácson kéne állnom és ez lenne a végső teszt. Ha nem dob be a verembe, tudom, hogy Jabba egy visszatérő vásárló lesz. Akkor végeznéd a legjobb munkát, ha a rancorral vagy a mérges vukikkal kellene szembenézned, mert nem elég jó a tortád.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$