Fény derül Darth Maul titkára!

A Lucasfilm és a Cartoon Network egy különleges vetítést fognak tartani az USA bizonyos városaiban, ahol bemutatják az érdeklődőknek a The Clone Wars legújabb gonosz karakterét, Savage Opresst. Most először nyerhetünk bepillantást egy Sith kiképzésébe és a sötét oldal valódi természetének igazságaiba.

Egy harcos, akit sötét varázslat teremtett és olyan hatalmas, mint maga az Erő – az eredetétől kezdve egészen a sorsáig, végre-valahára lerántják a leplet Darth Maul titkairól! (Az epizódot, melyben Savage Opress bemutatkozik, 2011. január 7-én fogják bemutatni!)

Ha a következő városok (Atlanta, GA; Boston, MA; Chicago, IL; Dallas, TX; Los Angeles, CA; New York, NY; Philadelphia, PA; San Francisco, CA; Seattle, WA; Phoenix, AZ; Washington, D.C.) valamelyikében jársz decemberben, érdemes ellátogatnod a rendezvényre, mert a vetítés megtekintése ingyenes, de kérik a látogatókat, hogy vigyenek magukkal egy-egy játékot – az adományokat a nélkülöző gyerekeknek fogják eljuttatni az ünnepekben.

Mit gondoltok a karakterről? Várjátok már a színre lépését? Szerintetek is úgy néz ezen a képen, mintha sírna? ;)

4 hozzászólás a(z) “Fény derül Darth Maul titkára!” bejegyzéshez

  1. Én arra vagyok kíváncsi, hogy milyen karakter lesz… És, hogy lesz-e komolyabb köze Obi-Wanhoz.
    Mert jó kis történetet lehetne szerintem csinálni belőle.
    Savage meg akarja bosszúlni Maul halálát. Elvégre azt hallottam, hogy vmi családtagja volt Savagenak Maul. És Mault Obi-Wan ölte meg… Érdekes… :D

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$