Megjelent A pusztítás útja!

Nemrég számoltunk be róla, hogy valószínűleg új Star Wars könyv fog megjelenni magyarul. Ez be is következett, és már több internetes könyváruháznál is meg lehet rendelni A pusztítás útját. Az Alexandránál például -20% kedvezmény van rá, Bookline-on még nem találtam meg a könyvet. Az eredeti ár egyébként 2690 Ft.

Valaha a Sith-rend mestereinek száma több ezerre rúgott, ám a belviszályok megosztották őket. Végnélküli csatákat vívtak egymással, mígnem egy nagyúr egyesítette őket, hogy közösen hajtsák uralmuk alá a Galaxist – és az utolsó szálig kiírtsák a Jediket…

Dessel, a kortózisbányász a Köztársaság igazságszolgáltatása elől menekülve a Sith Hadseregben rejtőzik el, és hamarosan a Köztársaság és a Jedi ellen vívott háborúban találja magát. Ereje, ravaszsága és különleges képességei miatt a Sith-mesterek felfigyelnek rá, és lehetővé teszik számára, hogy a Sith Akadémia tanítványaként megismerje az Erő sötét oldalát – feltéve, ha bebizonyítja, hogy érdemes rá.

A Sith-ek köreiben megszokott árulások és orvgyilkosságok örökös viharában a könyörtelenség a túlélés egyetlen kulcsa. Bane egy napon rádöbben, hogy csakis akkor reménykedhet a Rend győzelmében, ha visszatér annak ősi hagyományaihoz, ha elveti mindazt, amit tanult, és a legelső Sith-ek rég elfeledett bölcsességéből merít – hogy a hamvaiból mindannak, amit meg kell semmisítenie, megteremthesse a sötét oldal új korszakát…

Tehát irány a könyvesbolt, vagy éppen valamelyik online könyváruház. Aki elolvasta a könyvet, az mindenképpen ossza meg velünk a véleményét, tapasztalatait! :)

4 hozzászólás a(z) “Megjelent A pusztítás útja!” bejegyzéshez

 1. én sajnos nem tudom egy jo ideje megvenni a könyveket mert nem engedhetem meg magamnak,nem rég kezdtem el ebookot gyüjteni és azokon belül is a star warst.nagyon örülnék neki ha valaki ebookot készitene a megjelenö könyvekböl!jopár könyv hiányzik agyüjteményemböl ezekböl keresem:a gonosz utvesztöje és atulélök keresése.hatud nekem valaki segiteni azt meg köszönöm!!! 1981ben vettem meg az elsö star wars regényt a csillagok háboruját!nagyon tetszett!utána láttam tvben.a birodalom visszavágot elöbb láttam moziban vagy 1 tucatszor.azota megvettem minden swt.most itt tartok.

   
 2. Ha minden jól megy, 1-2 héten belül én is beszerzem a könyvet, akkor majd írok róla részletesen (persze csak ha elolvastam :P ), és majd akkor jöhetnek a vélemények, spoilerek, értékelések.

   
 3. Drew Karpyshyn: Darth Bane: A pusztítás útja

  Meg kell, hogy mondjam, ennél különlegesebb SW regényt még nem olvastam. Karpyshyn beírta magát a legjobb Star Wars írók körébe, az biztos. A könyv erősen karakterközpontú. Nagyszabású csaták részletes és hosszas leírásával nem igazán foglalkozik (persze kapunk belőlük is valamennyit), inkább Bane-re koncentrál. Részletesen bemutatja a Sith-ek világát, ármányaikat, cselszövéseiket. Szinte végig a Sith-ek szemszögéből látjuk a dolgokat, emiatt rendkívül sötét és komor hangulatú a könyv. Bane karakterfejlődése nagyszerűen le van írva, ezzel a nagyszerű ábrázolással már Stovert is sikerült felülmúlni. A Knights of the Old Republic idejével is nagyszerűen összeköti a sztorit, az említett videójátékból egy pár lényeges momentum hangsúlyozott szerepet kap, melyek kihatással lesznek Bane fejlődésére, és az Új Sith Rend megalakulására. És mindez elvezet bennünket majd a Sith-ek átalakulásához. Bane tanai és gondolkodásmódja már inkább hasonlít Sidious-éra, de ez még idegen ezeknél a Sith-eknél. A végén már jóval többet kapunk a galaktikus események bemutatásából. A Ruusaanon már több ütközetnek lehetünk tanúi. De még itt is Bane ármánykodása van a középpontban. És, hogy a végén ki győz? Ezt nehéz eldönteni, majd mindenki meglátja a végén, de minden ami történik elvezet majd bennünket az 1000 évvel későbbi Darth Sidious és Darth Vader Birodalmának felemelkedéséhez.
  Egyszóval fantasztikus könyv volt, mindenkinek ajánlom, akinek tetszenek a sötét hangulatú történetek.
  5/5

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$