Red Harvest első fejezet

Biztos észrevettétek az új szavazást bal oldalon, ami Joe Schreiber könyveivel kapcsolatos… Szavazzatok minél többen, kíváncsi vagyok, hogy mennyi embert érdekelnek a magyar Star Wars könyvek. Persze, ha megjelenne a két horror regény magyarul. Szép álom.

A Red Harvest idén decemberben fog megjelenni az USA-ban, de most elolvashatja mindenki az első fejezetet – angolul. A következő linkre kattintva le is tölthetitek: Star Wars: Red Harvest – Első fejezet. (Ha valaki nagyon elszánt, megörvendeztethetne minket a fordítással ;) )

2 hozzászólás a(z) “Red Harvest első fejezet” bejegyzéshez

  1. Most már fognak jönni. A Szukits Kiadó 14 kötetes szerződést írt alá a Del rey-jel. Csak a Darth Bane trilógiáról van tudomásom, annak első része már le is van fordítva és ha minden jól megy karácsonykor megjelenne.
    A borítója nagyon jól néz ki. A horrorra annyira ne vagyok vevő a Star Wars-ban, de mivel az ősi időkben játszódik ezért érdekelne.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$