Tricky Jedi Halloween #2

Ne haragudjatok, hogy csak most jelentkezek a Halloween játékkal, de a héten nem nagyon volt időm az oldalra, ezt biztos mindenki észrevette. De most már itt vagyok, úgyhogy meg is osztom veletek azt a két történetet, amely beérkezett hétfő 20:00-ig. Mivel sajnos csak két darab írás érkezett, nem sorsolunk DVD-t. Jó lesz majd valami más játékra. :P Viszont úgy döntöttem, hogy aki kedvet érez, ebben a hónapban bármikor beküldheti még a Tricky Jedi Halloween történetét. A szabályokat az oldal tetején lévő kis logóra kattintva tudjátok megtekinteni, vagy kattintsatok ide.

Tehát, egész novemberben várom a rémisztő/vicces írásokat (ha összejön a 15 pályázó, akkor ki fogom sorsolni a DVD-t)! :) Természetesen ezek is fel fognak majd ide kerülni. Az első két mű olvasásához pedig mindenkinek jó szórakozást szeretnék kívánni!

8 hozzászólás a(z) “Tricky Jedi Halloween #2” bejegyzéshez

  1. Én nem tudtam volna ilyen jót írni Obi-Wan.Vagyis de sőt még jobbat is csak nincs önbizalmam és önbecsülésem.Na mind1 jó lett az a lényeg ;)

    NB:most olvasom a tiéd.

     
  2. Obi-Wan tetszett a tied :)
    Gandalf-lotr: én tartottam a kétoldals limitet, próbáltam ötvözni az eredeti kisregényt az SW-vel meg a humorral. Két oldalban kicsit nehéz volt, meg elég sokat átvettem az eredeti Jekyll és Hide sztoriból. Elismerem kicsit tömör lett:D

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$