Hírmorzsák

Rengeteg új film jön ki a Star Wars színészeinek főszereplésével a közeljövőben, sőt a lentebb említettek között van olyan is, amit a tengerentúlon már játszanak a mozik, nekünk azonban még várnunk kell a bemutatóra. Tehát lesz szó Natalie Portmanről (Thor, Black Swan), Harrison Fordról (és Jon Favreau-ról – Cowboys & Aliens), valamint Ewan McGregorról (A szellemíró) is :love: . Mindezt a továbbra kattintva tudjátok megnézni.

Ti melyik filmre vagytok a legkíváncsibbak az alábbiak közül? Mit szóltok az előzetesekhez? A Szellemírót ki látta/olvasta? Szerintetek megérdemelte a díjakat?

 • Natalie Portman Black Swan című filméről már volt szó korábban, előzetest is linkeltem annak idején. Most hoztam néhány posztert, szerintem mind igazán jól sikerült, érdemes őket megnézni. Natalie partnerei a filmben: Mila Kunis, Winona Ryder, Vincent Cassel.

 • Ezután a komoly hangvételű dráma után, hogy kicsit feloldódjon, Natalie leforgatta a Csak a szexre kellesz című vígjátékot, ahol Ashton Kutcher a partnere, előzetes már van a filmhez, itthon pedig február 10-én fogják bemutatni.

 • Még mindig nincs vége a komolytalankodásnak, az Ananász Expressz készítői ugyanis újabb vígjátékkal rukkolnak elő, melyben James Franco, Zooey Deschanel és Danny McBride mellett Natalie is fel fog tűnni, nem is akármilyen szerepben. :P Itt a Your Highness előzetese:

 • Ma jött ki a várva várt előzetes a Thor című filmhez, melyben természetesen Natalie Portman is szerepelni fog Chris Hemsworth és Anthony Hopkins oldalán. A filmet Kenneth Branagh rendezte, itthon pedig 2011 május 19-én fogják bemutatni. A történet röviden annyi, hogy Odin (Hopkins) száműzi a Földre Thort (Hemsworth), és innen indulnak a bonyodalmak, persze Thor vissza akarja szerezni a hatalmát, szerelmes lesz, stb. ;) Már plakát is jött ki a filmhez, akárcsak magyar előzetes:

 • Ewan McGregor Szellemíró című filmjét már a magyar mozik is játszották (körülbelül négy mozi az egész országban…), és DVD-n is megjelent (akárcsak könyvben, érdemes elolvasni ;) ). A filmet Roman Polanski rendezte, akinek az utóbbi időben a botrányaitól volt hangos a sajtó – jó reklámot csináltak ezzel a filmnek, ami az Európai Filmdíjon rengeteg díjat be is zsebelt.

  Legjobb film: Szellemíró
  Legjobb rendező: Roman Polanski, Szellemíró
  Legjobb színész: Ewan McGregor, Szellemíró
  Legjobb forgatókönyv: Robert Harris és Roman Polanski, Szellemíró
  Legjobb filmzene: Alexandre Desplat, Szellemíró
  Legjobb látványterv: Albrecht Konrad, Szellemíró

 • Jon Favreau újabb képregényfilmmel jelentkezik 2011. augusztusában, ami nem más, mint a Cowboys & Aliens. Harrison Ford mellett olyan színészek fognak még feltűnni a vásznon, mint Daniel Craig, Olivia Wilde, Sam Rockwell és Noah Ringer. A történet a vadnyugaton játszódik, ahol egy kisvárost UFO-támadás ér… Magyar előzetes:

Szólj hozzá

4 hozzászólás ide: "Hírmorzsák"


Tag
4 éve 11 hónapja

Natalie Portman játszani fog a Thor movie-ban?
Jeeeeee két legyet egy csapásra. Egy várva várt Marvel film, benne egy szívemnek igen kedves színesznővel. Ez igen.

Tag
4 éve 10 hónapja

Végül a kalapács tényleg kicsit fura így egy modern filmben de Thor istennek ez széria tartozék. A mondákban is mindig a kalapácsával emlegetik. Ez az egyik ismérve.

Mellesleg a Black Swan nekem is nagyon bejön de én fenntartom állításom, hogy Natalie Portman legjobb filmje a V mint Vérbosszú (csak nem kellett volna kopaszra nyírni). Bár lehet hogy ez a kijelentésem megváltozik ha megnézem a filmet.

Vendég
4 éve 10 hónapja

Szerintem Natalie Portman legjobb filmje a Star Wars xĐ