Kérés

Na ez most totál nem tartozik a Star Wars témakörbe (na jó, valójában van egy kis vonatkozása). Egy hatalmas nagy szívességet szeretnék kérni azoktól a látogatóinktól, akik regisztrálva vannak Facebookon. Az egyik társoldalunk indított egy játékot, amin Star Wars figurákat lehet nyerni, ehhez annyit kell tennem, hogy sok embernek ajánlom őket (ez a sok ember lájkolja az oldalukat), aztán az én nevemet (Szabó Eszter) beírják az üzenőfalra. Ha megnézitek ezt a linket (ezt kéne lájkolni is), láthatjátok, hogy hogyan szerepelnek eddig a nevek. Ugyanis ha valakinek sokszor bekerül a neve az üzenőfalra, sokszoros eséllyel indul a sorsoláson. (150 lájk után sorsolják az első figurát.)

Ritkán kérek ilyesmit, nem is szeretem erre használni az oldalt, de úgy szeretnék végre nyerni valamit, és ehhez a Ti segítségetekre van szükségem! :) Természetesen aki megkér, annak én is nagyon szívesen beírom a nevét, nehogy azt higgyétek, hogy hálátlan vagyok, vagy valami! ;)

Előre is köszönöm szépen mindenkinek a fáradozást, és ha valaki lájkolt és beírta a nevem, itt a hozzászólásoknál mindenképpen jelezze, hogy meg tudjam köszönni! :)

És ha már Facebookon jártok, lájkoljátok a Jedi Rend oldalát is! 200 lájk után kisorsoljuk az alábbi képregénykönyv egy példányát!

10 hozzászólás a(z) “Kérés” bejegyzéshez

 1. Mayate: köszönöm szépen! :)

  Gabi: neked is köszönöm, ez a játék nem arról szól, hogy kinek a nevét írták be többször. Sorsolni fognak, csak ha többször van ott a nevem, nagyobb az esélyem.

   
 2. Köszönöm! :)

  Ma 3-kor sorsolnak, ha nem nyerek, akkor a 300 lájk a cél! ;)

  A Jedi Rend oldalának még csak 57 lájkja van, így nehezen fogjuk elérni a 200-at, és a végén még a nyakunkon marad a képregénykönyv… ;)

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$