TCW 2011-es előzetes – Frissítve!

Ehhez nem igazán lehet mit hozzáfűzni, nézzétek meg és megértitek! :) Lesz azért ebben az évadban még egy-két mozgalmasabb epizód! ;) Köszönjük a linket Captain Korbelnek! :)

Feltöltöttem a galériába néhány képet az előzetesből, elég rossz minőségűek sajnos, de a lényeg azért kivehető (ezeket a képeket én készítettem, úgyhogy nem szeretném más oldalon meglátni őket). Azért érdekes, van benne egy kis Avatar fíling, egy kis Tron és egy kis anime-manga azzal a hirtelen szárnyra kelő akárkivel… :D

56 hozzászólás a(z) “TCW 2011-es előzetes – Frissítve!” bejegyzéshez

 1. Karbonit: nekem is most ugrik be, hogy eredetileg szükségmegoldás volt Solo fagyasztása.
  Nem arra találták ki.
  Valaki ezt írta:biztos sokféleképp lehet hibernálni.
  Ez minden bizonnyal igaz, de a képen ami látható, az ugyanaz a fajta, mint a Birodalom-ban.
  És ezzel van egy nem kis baj. Egy példán keresztül magyaráznám meg.
  Régebben kijött egy cikk az sw.hu-n, aminek a címe ez volt:
  “csíkmentes előtrilógia”
  Ennek az a lényege, hogy nem láthatjuk az előtrilógia során hiperűrugráskor a fény-nyalábbá nyúló csillagok sokaságát.
  Ez azért van, hogy megmaradjon a régi filmek egyedisége és az a borzongás amit csak a Falcon pilótafülkéjének perspektívájából látva érezhetünk.
  Másképp szólva; meg akartak hagyni egy-két patront a régi filmek sajátjának.

  Nos az előtrilógia még foglalkozott ezzel. A TCW nem.
  Jelen Trailer pedig bizonyíték, hogy továbbviszik ezt az élményt rontó vonalat és immár kronológiában tekintve, karbonit-tömböt is láthatunk a Birodalom visszavág előtt.
  Nekem ez kicsit mítoszrombolóan hat. Gondolom az alkotók szép hagyományőrző tisztelgésnek tartják, szánták.
  De vigyázhatnának kicsit a régi filmek egyedi értékeire.

  Ja és szerintem nem Obi wan benne! :-)
  Mintha más lenne a szakáll, ha az egyeltalán az. Vagy ennyire nem égett még a retinámba Obi új fizimiskája? És a háttérben az egy szepi hajó, nem? Mire kell Obi élve fagyasztva? A szepiknek ő holtan többet érne nem?

  Hozzászólás szerkesztve – Eszter

   
 2. Biztos, hogy bárki is van a Karbonit-tömbben, (mondjuk én továbbra sem tudom elképzelni, hogy ki lenne, mert tényleg valamiféle páncélt vélek látni rajta én is, de tuti nem klón az illető…) Tehát bárki is, tuti, hogy a Szepik kezében van. Mert ha megnézed, az Eszter által kinagyított képen is látható a tömb mellett egy Harci Droid, és a hajóra is egy droid éppen megy fel.

   
 3. Nézegettem egy német oldalt, ott nem is foglalkoznak ezzel a témával (legalábbis mikor utoljára néztem), egyetlen ember volt, aki felvetette, hogy vajon ki lehet a karbonit tömbben, illetve kik, mert ugye kettőt látunk… De semmi választ nem kapott.

  Szerintem nem olyan nagy baj, hogy az Ep5 történései előtt már láthatunk karbonitot. Mivel idén van a film megjelenésének 30. évfordulója, nagyon valószínű, hogy tisztelgésnek szánják, nem pedig illúziórombolásnak.

  TFN-en olvastam egy hozzászólást, ott az illető szerint Anakin és Obi-Wan, vagy Ahsoka és Obi-Wan, vagy Ahsoka és Anakin van karbonitban. :D

   
 4. na jó ez a fórum:) Szóval: Most elgondolkozva, ez tlaán a negatívum kizárólagosan ebben a trailerben…mint modntam szükség megoldás volt dehát franctudja…ha az egyik anakin(a háttérben lévő) akkor lehet onnan tudja majd az ötödik ep ben hogy erre is lehet használni a dolgot…Mindenesetre igaz, utálom hogy ezeket amolyan vidám utalásoknak, és a hangulat visszahozásának szánják,de a sok obi grievous harc,meg később megtörtént dolgok újrajátszása….hát ez inkább ront a dolgon…ötlettelenséget nem mondanék mert szerintem kezd kiderülni hogy azért mégiscsak megtervezték a dolgot, de ….fene tudja, nekem tetszenek az új ötletek, inkább azokat csinálják…+a fickonak a tömkbben tényleg van szakálla, az uj obinak meg a szakálla a régi,csak más szinű,de vlmi páncél szerűség van rajta…de franc tudja, az is hlehet hogy mostmár váltanak többször ruhát is:) csak a szenátusban és más bolygokon és az utcán ne ugyanaz a 3 szenátor mászkáljon 8 példányban…és boldog leszek:D

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$