A héten folytatódik a TCW!

Ne feledjétek, szombaton már mi is megtekinthetjük a The Clone Wars legújabb részét, mellyel kezdetét veszi a Dathomir-trilógia. Hoztam egy videót kedvcsinálónak. És nehogy pénteken fél 8 és fél 9 körül valaki már itt kérdezgesse, hogy honnan lehet letölteni az új részt, ez az időpont az amcsiknak szól! Mi továbbra is szombaton tudjuk csak megnézni az új részeket.

10 hozzászólás a(z) “A héten folytatódik a TCW!” bejegyzéshez

 1. Amúgy az egyik nem Ventress, mert ez még csak most jutott eszembe. Mert a trailerben (egy régiben) van egy Aurra-Ventress keverékű Jedi zöld fénykarddal, és ráugrik valakire. Mintha az a múltbéli Ventress lett volna a Rattattakról, de mivel ő a Dathomirról származik, ezért nem lehetséges. Mivel Ventress tudná a biztonságos utat Dooku hálószobája felé, és Dooku elvesztette a látását, meg az Erőn azért nem érzi, mivel a támadásokat védi ki. És lehetséges, hogy akkor érezte meg, amikor leugrott (a videó végén), és akkor biztos levágták, hogy ‘Volt-tanítványom, hát te még élsz?’ Vagy épp ez a lényeg, hogy azt higgye Ventress meghalt, és ő a Mother (főnökasszony xĐ) szerint véletlenül se menjen oda. Amúgy szerintetek úgy fog kezdődni, hogy Sidious megmondja Dookunak az űrcsatát, és azt, hogy végezzen az orgyilkosával? (az a dühös-villámok Dooku kezéből biztos Ventress v. Opress tanításánál jönnek ki, esetleg a végső csatában :P)

   
 2. A múltkori rajongói leírásban benne volt, hogy Ventress és két éjnővér támad rá Dookura. Most hirtelen nem emlékszem, hogy egy vagy kettő… De igen, Ventress az egyik.

   
 3. A hivatalos oldalon, már van epguide az “Éjnővérek”-hez.
  Érdekesség, hogy a szereplők közt nincs feltüntetve Savage Opress.
  Ezenkívül még egy apróságra bukkantam:
  A cn -oldalán a character guide-ban lecserélték pár szereplő fizzimiskáját újra:
  http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/starwars/

  A hozzászólás spoilert tartalmaz Mutasd

  és itt megtekinthető Ventress új külseje egész alakosban:
  1 piros fénykardja van, mely nem hajlított markolatú és csaknem az egész arcát elfedi a rucija.

  Már nagyon várom a szombat reggelt!

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$