A TFU színészei csatlakoznak a TCW stábjához

Dave Filoni megosztott néhány új információt az egyik The ForceCast beszélgetés során, miszerint két TFU-s színész is szerepelni fog a TCW-ben. Egyikükről, Adrienne Wilkinsonról már korábban is felmerült, hogy benne lesz a sorozatban, de akkor még semmi konkrétat nem tudtunk.

“Néhányan tényleg visszatérnek, hogy egy-egy karaktert megszemélyesítsenek, és ők korábban már eljátszottak más karaktereket a Star Warsban. Rávettem Sam Witwert és Adrienne Wilkinsont, hogy szerepeljenek a TCW-ben, de nem úgy, mint a titkos tanítvány és Maris Brood.” mondta Filoni, majd hozzátette: “Találkoztam az egész The Force Unleashed stábbal, mindannyian nagy Star Wars rajongók. Volt néhány karakter, akikről úgy gondoltam, hogy jók lennének a két színész számára. Hallani fogjátok a hangjukat a TCW-ben. Igazán remek dolog, hogy benne lehetnek ebben a projektben. Sam az egyik legnagyobb tudású Star Wars rajongó, akivel valaha is találkoztam. Hogy őszinte legyek, ő nagyon mélyen benne van ebben. Nagy kincs volt a számomra, mialatt készítettük az epizódot.”

Filoni megerősítette, hogy a két színész a harmadik évadban fog feltűnni és Sam Witwer a Facebookon kicsit elszólta magát, mert a következőket írta:

“Hm… Liam Neeson. Qui-Gon Jinn… Az én Clone Wars epizódjaimban. Csak mondom.”

Ezek alapján nagyon úgy fest, hogy a Mortis-trilógiában fog szerepelni Sam és Adrienne is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$