Decemberi képregény

Most már kisebb csúszással jelenik meg a hazai Star Wars képregény, pontosan jövő hét kedden már az újságárusoknál lesz a 81. szám, mely dupla KOTOR-ral jelentkezik, lezárva ezzel a 2010-es évet. És nagyon bízunk benne, hogy több ilyen csúszás 2011-ben nem fog előfordulni. A kiadó 2011-es terveiről is van némi infónk: tovább folytatódik A Régi Köztársaság lovagjai, és most a Legacy helyett A Birodalom árnyai című minisorozatot pakolják mellé. A Kepregeny.Net-en lehet szavazni a borítókról, és egy igen kimerítő és spoileres írást is elolvashattok erről a sorozatról.

Köszönjük Darth Revan9-nek a figyelmeztetést. :)

12 hozzászólás a(z) “Decemberi képregény” bejegyzéshez

  1. Teljesen fölösleges lenne a War-t magyarul kiadni (hacsak nem arra gondolsz, hogy itt a jedirenden lesz fönn), a vektoros ugrás miatt is kimaradt egy csomó minden, ha kiadnák a war-t a sima vége nélkül, annak sem örülnének sokan.

     
  2. hello!én most olvastam az uj star wars képregényt,nem voltam elájulva töle.a hálozsákon én is láttam a recsi által leforditott változatot a birodalom árnyait és leis töltöttem.a semic nem fogja megkérdezni hogy a magyarfan ugyan melyiket csinálta meg.egyébként szivesen olvasnám én is az ujakat mert igy nagyon le vagyunk és le is leszünk maradva.apropo,kedves eszter!nagyon szépen köszönöm a könyveket amiket fel tettél!!!mikor jön a többi?a képregény forditásokat tudod még csinálni?

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$