Ghosts of Mortis adatlap és The Citadel előzetes

Véget ért egy újabb izgalmas trilógia, és már itt is van a Ghosts of Mortis című epizód adatlapja képekkel, érdekességekkel és a már jól megszokott dolgokkal. A részt kibeszélhetitek az swsaga Ghosts of Mortis topicjában is. ;)

The Citadel, ami szintén nagyon érdekesnek ígérkezik és még több “új” karaktert ismerhetünk meg. Itt egy előzetes:

Azt hiszem, most már nem kell találgatni, hogy kik vannak karbonitba fagyasztva. ;)

17 hozzászólás a(z) “Ghosts of Mortis adatlap és The Citadel előzetes” bejegyzéshez

 1. Számomra megnyugtató megoldások voltak a zárórészben, nem rondítottak bele semmibe,
  a lezárás is elfogatdható.
  Összességében tetszett nekem a Mortis trilógia.
  Csak így tovább!

   
 2. A hozzászólás spoilert tartalmaz Mutasd

  Nekem van egy elképzelésem: a droidokat valószínűleg átprogramozták, hogy segítsenek a Köztársaságnak. Jelen esetben pedig a következő módon:
  Obi-van, Anakin, Ahsoka és még gondolom néhány klón karbonit tömbbe fagyasztatja magát és ezeket a tömböket felteszik egy hajóra. A hajót a szepiktől “elkobzott” rohamdroidok fogják vezetni, hogy lejussanak egy nagyon jól őrzött szeparatista bolygóra, ahol Even Piell jedi mestert és embereit tartják fogva. A bolygón aztán kiolvasztják a kis csapatot és megindul a mentőakció.
  Szerintem valami hasonló lehet.
   
 3. -hh.a közepén kicsit féltem hogy milesz ebből., aztán a legjobb dolog történt…emlékezet törlés.Tetszett.Kicsit féltem hogy az utolso része a trilogiának már lapos és esetleg egyenesen rossz lesz de nem, örülök:) jó volt liam neesont ujra hallani, és az a temető rész is nagyon bejött—egyre jobbak a designok—a következő rész is jóónak tűnik, mostmár igen tetszetős a grafika:)

  A hozzászólás spoilert tartalmaz Mutasd

  Tarkinnak is örülök.Viszont tényleg a jedik vannak karbonitban? hisz beszéltünk már rola korábban hogy szükség megoldás volt a birodalomvisszavágban…úgyhogy ez egyenesen nem tetszik:S

  A hozzászólás spoilert tartalmaz Mutasd

  óh és a phase II armor, az egyik klónon, az uj festett droidok, minden nagyon jól néz ki:)
  Csak dooku és palpatine és a klónok és yoda fejét újra modellezhetnék, mert már nagyon rosszul festenek az újabb karakterek mellett:S Meg szerintem előbb legyen rune haako ,halfire droidok, at ap lépegetők,v szárnyú vadászgépek stb..és utána mindeféle random visszahozott karakter:S
   
 4. A Ghosts of Mortis-hoz még annyit: nem úgy volt, hogy csak a tőrrel lehet elpusztítani őket? Mert Anakin a saját fénykardjával döfte le a fiút.
  A jövőbelátás szerintem nagyon nagyon jó lett, csakúgy mint ez a triológia.

   
 5. Nem volt rossz! Az éjnővéres trilogiához nem ér fel, de szinvonalban magasan a korábbi részek felett van. Kissé kézzelfoghatobb történetek kellenek ide sztem. Már kezdtek hiányozni a jo öreg klon-droid harcok. Szinte el is feledkeztem a klónháboruról.. :D Jo h visszatérnek ehhez.

   
 6. Darksith:
  Egy elmélet szerint az Apa haldoklása miatt lett sebezhető a Fiú.
  Szerintem meg nem számított a hátbadöfésre, és ahhoz hogy a fénykard ellen sebezhetetlenek legyenek még nekik is kell egy kicsit koncentrálniuk.
  És bocs de ki kell javítsalak, mert beletörik a nyelvem: TRIlógia nem TRIOlógia.

   
 7. Nekem nagyon tetszett a rész, bár talán kicsit lejjebb esett a színvonal az előző két részhez képest, mind látványban, mind történetben (bár még így is Lképesztő volt!)

  A hozzászólás spoilert tartalmaz Mutasd

  Olvastátok a Shipyards of Doom c. képregényt? (magyarul “Titkos küldetés” néven fut). Ott is karbonitba fagyasztották be őket, és ott is használtak battle droidokat, hpgy átcsússzanak a szeparatista őrségen. Szóval szerintem bizonyos szinten lopnak önmaguktól.
   
 8. gina,áh szerintem meg egyre szebb…story is jó volt, a legjobb módon oldották meg.Az a kristályos dombos rész a Leány sírhelyével meg az a lávaluk eszméletlen szép volt szerintem.Meghát ez az eddig legkésőbb készült rész.ÉN elégedett voltam:)

   
 9. Szerintem a lávalyuk állati jó volt. Tiszta mustafar feelingje volt. Azt azért sajnálom, hogy a végén Obi-van miért nem kérdezte meg Anakintól, hogy mégis mit jelent az, hogy végül a jedik lesznek azok akik a béke útjába állnak… Azért ez 1 kissé fontos kijelentés volt amin még az adott helyzetben is lenne miért töprengeniük nem?

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$